En har ikke kreft før en har det

I desember 22 blir det tatt MR av hamstring pga langvarig smerte i skillet mellom sete og baklår. På bildene finner de en ganske stor fettkul i muskelen i venstre sete. Dette mener Lisbeth fastlegen er ganske uskyldig, men at den bør likevel fjernes før den vokser mer. Blir henvist til Haukeland pga av størrelsen. Men.. Så får eg vite at de vil sjekke lymfeknuter i bekkenet. De er forstørret. Dette høres skummelt ut synes eg. Googler og finner at det kan være kreft, men også at det kan være infeksjon. Blir henvist til CT abdomen med kontrast og Gynekolog, takk Gud for helseforsikring. Får time til både Gynekolog og CT med en gang. Gynekolog det 22 desember finner ingenting galt og celleprøvene e fine. På CT abdomen finner de flere forstørrete lymfeknuter 😱😭. Tar også MR med kontrast for å sjekke det de tror er kun en fettkul. Alt dette skjer på få uker i desember og begynnelsen av januar. Får mld fra Lisbeth at eg er henvist til pakkeforløp på Gyn avd i Stavanger, og der er det lenger ventetid. Får ikke time før den 20 januar, nesten 3 uker etter at henvisning er sendt😭. Og på Haukeland er det lekker ventetid. Over 1 måned😢.

Eg syns det e tøft men klarer å holde roen noenlunde. Er på jobb til den 11 januar. Da har eg ferie i 2 uker.

20 januar. Gynekolog tar dette veldig alvorlig. Ord som bukhinnekreft blir nevnt. Flere fagrupper har møter hver tirsdag for å drøfte casene. Etter det får eg innkalling til biopsi 😱. Men eg må bare tøffe meg opp. EN HAR IKKE KREFT FØR EN HAR DET 🤞🤞🤞🤞

24 januar

Blodprøver fine. Men de har funnet forandringer i buk. Biopsi bestillt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s