INNKALLING

Innkalling er en av de tingene me må ha i grunntreningen. Luke har en ganske utvannet innkalling, har han en pinne så er det ikke snakk om å komme inn, og nå med valp så må eg oppfriske Luke’s innkalling og lære opp Qli.

Når Qli og Luke leker sammen og eg roper på de så er Qli den som starter å komme inn, men det er ikke det sagt at han kommer helt inn… ett stykke ifra snur han seg og sjekker at Luke følger etter, og dersom Luke står igjen så snur Qli på 5 øringen og springer tilbake.

Så da er det jo kun en fix på dette: INNKALLINGSTRENING

Me går jo på valpekurs med Mona og akkurat dagen eg hadde bestemt at nå må me starte trening så var det det me skulle trene på, timingen kunne ikke vært bedre, der solgte de fløyte også

Startet med kontakt trening, midt i kontakten så blåser Mona i fløyten og me starter en sykt gøy og langvarig dralek. Dagen etter prøvde eg det på SBK når me var der alene og eg var ganske sikker på at han vill komme, og det gjorde han heldigvis. Han er så kul og leke med også, veldig godt bidt og han slipper når eg sier takk.

Så var det starte ute på tur, Jorun, Millie og meg og mine tok en tur oppå Veden og takk til Jorun som sto for filmingen.

Som en ser av filmene så er innkallingen veldig bra allerede. Det som blir spennende fremover med Qli er om eg klarer å overvinne hans interesse for Luke..

2 FOR 1
Tester Qli alene
Luke kommer ikke og Qli mister da interessen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s