CARLOS BLE NUCH I HELGEN (Norsk Utstillings Champion)

Carlos med premiene. BIR, championat, CK, Cert

Da me ankom Orre Samfunnshus lørdag morgen var det ca 5 grader, kuling og haggel, alle som kjenner til rasen Manchester Terrier vet at i kulde og nedbør så yte de ikke det beste. Men været e det ingen som kan gjøre noe med. Så det var bare å gå igang med forberedelser. Grete og Ole Jan fra Rennchester kennel satte opp telt så me slapp å stå mitt i uværet.

Ole Jan skulle stille Carlos for meg, han har masse god erfaring og kjenner Carlos veldig godt.

Carlos gikk veldig fint i ring, men da han skulle gå i trekant og att og fram foran dommeren gikk han ikke så bra så da trodde eg løpet var kjørt. Men heldigvis hadde dommeren fått sett det han ville se, han ga Carlos det etterlengtede certifikatet. Så var det full jubel fra Grete og meg. Etterpå skulle han stille mot beste tispe for å se kem som ble BIR og BIM. Og fantastisk nok så ble Carlos BIR for første gang. Jubelen sto i taket (i teltet) igjen.

For å bli champion må en hund ha minst 3 certifikater og 1 av de må han få etter fyllte 2 år.    Det e ikke så lett å få cert. Det deles kun ut 2 cert pr utstilling, ett for tispe og ett for hannhunder.

Carlos takker høflig ringsekretæren

Carlos fikk veldig fin kritikk fra dommer Harry Wella, han skriver følgende:                          Pent hode med riktig plasserte ører. Korrekt bitt, bra front og bra plasserte skuldre. Korrekt toplinje. Bra vinklet bakpart. Pen muskuløs bra balansert hund. Pen i bevegelsene.

Dommerbemerkninger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s