UKE 1 TRENING MOT KONKURANSE

Lineføring/fot/sirkelarbeid (s 372 – 377 LP)

  1. Start med å stå foran hunden, klikk når den ser på ansiktet ditt. Du kan og ha godbiten i munnen og spytte den ut mot hunden når den ser på deg. Dette er ett godt eksempel på strategisk levering av forsterker. Du kan og starte med å spytte ut godbiter, men etter hvert belønne fra hånden. Da skal hunden se på ansiktet ditt selv om den vet at godbitene kommer fra hånden. Når hunden kan holde blikket/se på ansiktet ditt mens du står rolig kan du starte med å gå bakover. Hvis hunden kommer etter uten å flytte blikket vekk fra ansiktet ditt så belønn.
  2. Gå og se opp når fører går rett frem. Start med å gå baklengs, når hunden følger etter deg med blikkontakt, vender du deg så du går sidelengs og deretter rett frem. Hvis hunden da kommer opp på siden av deg klikker du og belønner med en gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s