SITT – BLI – BUR PÅ FLYT

Funnet ut at kommando for å gå i bur ska vær opp, det er fordi det er det eg sier når han ska i buret i bilen.

Gå i bur hjemme

Carlos går fint i buret når eg peike på det, så eg starta med å peike på buret og når han gikk inn så sa eg opp. Trente 3 økter med det. Så prøvde eg å kun si opp uten å gi tegn, han gjør det når eg står nærme buret. Men når eg står ett stykke fra så tilbyr han andre adferder når eg sier opp. Gikk tilbake til å stå nærmere buret. Da går det bra. Så det er noe eg må trene videre på.

Sitt hjemme

Kommandoen sitt har han på flyt når han e hjemme, han sittter når eg sier det sjøl når eg står med ryggen til han. Flyt

Bli 2 m i fra hjemme

Dette kan Carlos veldig godt, han sitte til eg komme bort, eg belønne og han sitter fremdeles. Han sitter til eg har kasta en godbit på gulvet og sier versegod. Da tar han godbiten og ser på meg for å få neste kommando. Flyt

Må trene mer på kommando opp, altså at han ska gå i buret når eg sier opp, uansett hvor langt fra buret me e.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s