Trening på Hellestø 16-nov-12

Fot

Carlos har ikke trent mye på dette, men noen ganger tilbyr han det og da får han belønning selvsagt. I det siste så har eg og lagt på kommandoen fot når han har tilbydt dette. I dag tenkte eg eg ville ta det ett skritt lenger og fikk kontakt med han når han lekte, sa fot og joda, Carlos gikk fot som bare det. Så da e det bare å begynne med «svinge» trening. Men da eg ikke har med denne grunnferdigheten på eksamen så ska eg ikke legge for mye vekt på det enda.

8 tall

Her var Carlos helt overlegen, han gjør det flere ganger i ett. Må snart luke vekk hånda sånn at han gjør det kun ved hjelp av at eg står med beina langt fra hverandre.

På plass i utgangstilling

Dette har me hatt litt issues med for å si det mildt, Carlos e veldig flink til å komme rundt, men det å få han til å sette seg tett inntil foten min, det e tøft. I dag fant me en plass inntil en haug der han var nødt til å komme tett inntil foten min for å få plass, det gikk noenlunde bra, men må trenes masse på før eksamen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s