Trening 19-nov-12 Hellestø

Hellestø

Fot

Trener ofte dette når det passer, altså når det ikke e mange kjekke hunder å hilse og leke med. Carlos e flink å holde kontakt mens han går ved siden av meg rett frem, også i forskjellige hastigheter e han flink. Men når eg svinger til en av sidene så forsvinner han ut i periferien 🙂

Hit

Dette har me ikke trent så mye på, men det gikk greit å shape inn. Tok kontakt med han når han var ett stykke foran og da han var foran meg så klikket eg, han stoppet og fikk godbit. Ganske snart skjønte han tegningen og eg satte på kommando ordet «hit». Dette har gått bra.

På plass

Carlos e veldig flink te å komme rundt meg, men når han har kommet opp på venstre side så har han en tendens til å stå der, eller å sette seg ganske langt i fra foten min. Må trene mye intill vegg på dette.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s