Instruktørkurs Del 2 – Hot target

Snute

Snute

Da var første helg unnagjort, fant ut at det blir veldig travelt fremover, men blir kjekt å lære mer om å være instruktør også. Hvordan lage foredrag osv. Me ska også trene hot target. Dette blir nok litt krevende, så det e godt me har god tid. Hot target foregår på følgende måte:

Velg en liten gjenstand, f eks en klesklype, denne skal hunden kjenne igjen blant minst 3 andre gjenstander. Når du legger gjenstandene ut på gulvet så ska hunden kjenne igjen klesklypen og legge seg med klesklypen mellom labbene.

Når Carlos var liten hadde han bl a 2 leker, Dino og Kalle, han lærte fort forskjellen på de, når eg sa Dino så hentet han den og når eg sa Kalle så fant han den :-).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s