Trening – Gå pent i bånd Uke 2

Uke 2

Carlos har blitt flinkere til å gå pent lenger og lenger utover ukene siden me begynte. Han  tar sjøl kontakt mye oftere enn han gjorde før. Men fremdeles e de første minuttene av turen ganske hektiske. Har startet med å kommandere han i ligg mens eg kler på meg inne for at han ska vær i ro før me starter turen. Trodde kanskje at det skulle hjelpe for å roe han ned så han ikke blir så energisk når turen starter. Men vet ikke om eg ser noen effekt i det enda.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s