PASSERINGS TRENING

Hunder er ukomfortable når de treffer andre hunder når de er i bånd. De har ingen mulighet til å utveksle språket sitt.  Derfor kan det være en god ide og lede hunden din bort fra ubehaget. På rett avstand (avstanden som trengs for at hunden ikke utagerer) Passeringstrening starter du å gå bakover og lokke hunden etter deg bort fra stien/vegen, når du har kommet i passe avstand snur du deg med ryggen mot stien og har hunden foran deg. Da kan hunden din se den andre hunden når den går forbi. Når din hund ser på den andre hunden skal du klikke, når du klikker så vil den se på deg for å få belønning, og da belønner du den. Hold på slik til hunden er rolig. Hunden er rolig når den f. eks klarer og holde øyekontakt med deg eller at den setter seg ned.

Nedenfor finner du en film eg har laget, her fins det ingen forstyrrende hund, dette e kun trening på bevegelsene

En kommentar om “PASSERINGS TRENING

  1. Tilbaketråkk: PASSERINGSTRENING MED CANIS HUNDESKOLE | KING CARLOS

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s