HOT TARGET m/ 3 GJENSTANDER

Hot target

Hot target

Har jo skrevet om dette i en tidligere blogg, men siden det var så lenge siden så har me nå trent litt på det igjen. Eg har skiftet gjenstander. Nå bruker eg en eggkoketimer til hot target og en ringeklokke og ett målbånd til luretarget.

Det han skal gjør er å skille ut hot target (eggekokertimeren) ved å legge seg ned med denne mellom framlabbene sine. Bildet viser Carlos med hot target, ringeklokke og skinke (avstandsbelønning) liggende på gulvet ved siden av han.

Måten eg har trent inn dette er ved å starte med 1 gjenstand, kommanderte dekk og la targeten mellom forbeina, når han hadde hatt targeten mellom beina en stund så belønnet eg. Til slutt kunne eg legge targeten på gulvet og han gikk bort og la seg med den mellom beina. Deretter la eg på en kommando (eg brukte «finn egget» som kommando). Etter en del ganger innførte eg en til gjenstand, brukte en trådløs ringeklokke. Da la eg begge disse gjenstandene på gulvet og ga kommandoen. Noen ganger tok han feil, valgte ringe klokke isteden for hottargeten. Da tok eg bort begge gjenstandene, ventet litt og prøvde på nytt. Til slutt så tilførte eg den siste gjenstanden, da brukte eg ett målbånd. Carlos greide fint å skille ut hot targeten.

Har laget 2 videosnutter som du kan se her:

Trening med 2 gjenstander:

Finale:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s