PASSERINGSTRENING MED CANIS HUNDESKOLE

I går var me på Sandnes og trente passering. Dette var siste kurskveld. Det var VELDIG travelt så me fikk trene mye og effektivt. Tommy har blitt en dreven passerings trener i løpet av kurset. «Magneten» (føre Carlos ut til siden ved å «lokke» med godbit helt opp i snuten) sitter som ett skudd. Det me må fokusere mer på i det daglige e å trene lenger på kontakt etter at passeringen e over. Karin har erfart at dersom en slutter av kontakttreningen for tidlig så vil hunden snuse intenst og ikke ha kommet helt «ned».

Målet e at Carlos skal bli passerings sikker inntil 3 meter. Hvor lang tid dette vil ta e vanskelig å si. Men det skal ikke ha noe å si på kunnskapen nå hvertfall. Både Tommy og eg har trent masse på dette i det siste.

I tiden fremover må me også øve på «magneten» sjøl om det ikke kommer noe skummelt.

Her e link til passeringsbloggen 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s