FITDOG CAMP VAKRE VESTLANDET

I helgen var me på kurs på SBK med instruktørene Bodil Mehl Vik og Monica Rylska. Som det ligger i tittelen på kurset så var det bånn gass og fitdog fra start til slutt. Gruppen min startet med Monica, fikk litt bakover sveis da hun satte opp over 30 hinder, men som sagt, fit 🙂.

En liten filmsnutt:

UT OG BLINDBYTTE

Trene på:

I starten ville eg sette henne slik som vist på bildet, men da tok hu ikke hoppet. Mer confident, vite at hinder MÅ tas.

Eg gikk altfor langt mot tunnelen, måtte dermed gå skritt tilbake, veldig ineffektivt. Send fra lang avstand.

Hinder 4 og 5 skulle vært blindbytter. Eg hadde front Cross. Fra 7 til bom tok hun tunnelen. Eg må vær mye nærmere bommen. Trene på discrimination.

Hinder 9 te slalom. Brukte stopp kommando, gikk forbi hinder 9 og sende henne i tunnel. Eg stoler ikke nok på henne, skulle sendt henne foran meg lenge før.

Bodils bane Lørdag:

Satte henne mot venstre, eg sto nærme hinder 3. Right right right. Inn i tunnel og threadlet henne til baksiden på 5. Gikk bra helt til 11. Veldig fornøyd med Heidi. Bodil fokuserte på blikket, se på hunden.

Trene på:

Se på hunden

Gå nærme hinder

Bryt linjen, slik at eg kan sende henne bak og stikke tidlig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s