CARLOS BLOGGEN

Velkommen til bloggen om trening av min Manchester Terrier King Carlos. Han er 4 år og har en flott stamtavle med verdensvinnende bestemor og både mor og far er internasjonale champions. Carlos, som jeg kaller han i det daglige, er 4 1/2 år. Vi har gått på en del kurs med Siddis Hundeskole i Stavanger, det er en 100% positiv hundeskole som passer utmerket for meg, jeg klarer jo ikke å kjefte på Carlos. For noen år siden så hadde han vært verdens mest “utskjemte” hund, vi visste jo ikke bedre da. 100 % positiv trening betyr at straff forekommer ikke. Vi bruker belønning når hunden gjør noe bra i stedet for. Og etter en del teori og praktisk trening så ser en jo at det er det eneste fornuftige treningsalternativet, hvertfall for oss.

Profile

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s