QLI f. 31.12.20 kommer snart

Etter mange tanker og mye etterforskning har eg kommet til at Joachim Gerrhard Haakull var den rette oppdretter denne gang. Dette er gjeterlinjer så langt øyet rekker. Begge foreldrene stammer fra Irland og Wales.

De gangene eg har vært på besøk har det vært ufattelig rolig i kennelen, de har 10 voksne hunder og 13 valper på 2 kull. Det hersker en ro over flokken som eg nesten trodde ikke var mulig med så mange hunder. Det at det var rolige snille hunder var selvsagt også en av grunnene til at eg valgte denne oppdretteren.

QLI
Q

Navnet Qli fikk eg foreslått fra ett Star Trek forum, Q er jo den som kommer og tar kontroll over hele universet i tide og utide. En karakter som er selvsikker, smart og kreativ. Ett navn som også er lett å rope og har høres positivt ut.

Eg har også meldt oss på valpekurs i Mars. Det er en fin måte å bli sosialisert på både med mennesker og hunder av forskjellig rase.

Ellers så blir det å trene belønningsteknikk, innkalling og andre grunnferdigheter de neste måndene. Etterhvert så vil tiden vise om det blir agility eller lydighetshund han blir. En eller annen hundesport blir det hvertfall.

Luke blir en aktiv og god storebror, der blir det rotrening for alle pengene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s